One diver's blog

Chtěla bych říct pár slov o svém malém projektu s názvem "Blog jedné potápěčky". Jednoduše řečno - od malička jsem byla ve vodě a neexistoval žádný způsob jak mě dostat ven. Poté, co jsem několikrát absolvovala Potápěčem na zkoušku, jsem se do potápění zamilovala naprosto a už nebylo cesty zpět - uděla jsem si svou první licenci. Nejsem však zastáncem pouze přístrojového potápění - ráda si zašnorchluji a plánuji se věnovat i freedivingu. A všechno, co chci, je podělit se o svou zálibu. Možná nejsem ta nezkušenejší, nejdéle certifikovaná a nejchytřejší potápěčka, na kterou můžete narazit a ani nežiji u moře. Ale podhladinou je toho mnohem víc než jen žraloci, manty a vraky (ikdyž mám ráda vše z vypsaného!).
 
Blog by prostě neměl být pouhým strohým popisem toho, co je podvodou. Spíše doufám, že by měl zprostředkovávat úžasné zážitky, které lze pod vodou zažít a ukázat vášeň, kterou k tomuto sportu tolik lidí chová.
 
Toť vše. Doufám, že se vám zde bude líbit a naviděnou pod hladinou! :)
 
For my english speaking followers - I am still working on english version of this web, so old articles can be found on One diver's blog.
 

Fotogalerie: The Best Of!